банер
банер
банер
company_img

за САД

Winkonlaser Technology Limited е официјално основана во 2012 година. Ние длабоко се занимаваме со истражување, дизајн, производство и извозна продажба на медицински и естетски уреди, со професионален независен тим за истражување и развој, оддел на производители, оддел за маркетинг, оддел за прекуокеанска продажба итн. Производите на Winkonlaser се продаваат во повеќе од 100 земји ширум светот и добија високи пофалби на пазарот, станувајќи важен партнер на многу меѓународни салони за убавина, центри и дистрибутери.

12+

година

40+

Награди

1.000.000+

Клиент

производ

Ласерско отстранување на влакна

Тело скулптура

Отстранување на хифу брчките

Ко2 ласер за дерматологија

Отстранување на пигмент

Rf затегнување на кожата

Дерматологија Co2 Ласерска фракциона машина FC100 Fraxco2 FC100

Дерматологија Co2 Ласерска фракциона машина FC100 Fraxco2 FC100

Picosecond машина за отстранување на пигменти со ласер EL900

Picosecond машина за отстранување на пигменти со ласер EL900

Пренослива машина за отстранување пигменти со ласер Picosecond EL300

Пренослива машина за отстранување пигменти со ласер Picosecond EL300

Minas Gold Microneedle RF Машина за кревање лице Цена Производство TM50B

Minas Gold Microneedle RF Машина за кревање лице Цена Производство TM50B

лесен за користење

Едноставно и брзо работење научи го еднаш

Едноставно и брзо!

easy_play

неодамнешни вести

Некои новинарски прашања

Ласерска убавина, па имам многу недоразбирања...

Ефектот на ласерската козметологија има многу врска со опремата и искуството на докторот,...

Види повеќе

Ласерска убавина, па имам многу недоразбирања...

Со предностите на високата безбедност, краткото време на третман и брзото закрепнување, ласерската убавина може да направи...

Види повеќе
CR6宣传海报

Сосема нова машина за масажа за слабеење –...

Што е RenaShape?Го намалува целулитот насочувајќи ја основната причина, подобрувајќи ја лимфната дренана...

Види повеќе