faqe_banner

Lajme

Makinë për kriolipolizë 360°

(Përshkrimi përmbledhës) Kriolipoliza, e njohur gjithashtu si ngrirja e yndyrës, është një metodë e re jo-invazive që redukton butësisht dhe në mënyrë efektive yndyrën në zonat e synuara të trupit, duke rezultuar në humbje të konsiderueshme të yndyrës në zonën e trajtuar.

Makinë për kriolipolizë 360°1
Makina e kriolipolizës 360°2

Çfarë është një makinë kriolipolize 360°?

Kriolipoliza, e njohur edhe si ngrirja e yndyrës, është një metodë e re jo-invazive që redukton butësisht dhe në mënyrë efektive yndyrën në zonat e synuara të trupit, duke rezultuar në humbje të konsiderueshme të yndyrës në zonën e trajtuar.
Makina Cryolipolysis e Winkonlaser ofron teknologji të ngrirjes së yndyrës 360° për humbje më të shpejtë të peshës dhe kohë më të shkurtër trajtimi.Katër doreza punojnë njëkohësisht me 12 detektorë sigurie dhe 30 filma antifriz jepen me makinë falas për të parandaluar ndonjë djegie.Çdo makinë ka katër doreza me përmasa të ndryshme, secila me modalitete ngrohjeje dhe ftohjeje dhe funksione masazhi.
Quhet teknologjia e ftohjes 360° sepse doreza ngrin zonën e trajtimit dhe rrethon për një përvojë më gjithëpërfshirëse të ngrirjes së yndyrës., eliminoni qelizat dhjamore dhe zvogëloni yndyrën e padëshiruar përmes një procesi gradual që nuk dëmton indet përreth, ftohjen e kontaktit në sipërfaqen e Telefoni rregullon temperaturën e lëkurës, mbron strukturën e imët të lëkurës, ndërsa forcon lëkurën arrin rezultate të shpejta të skalitjes së trupit!

A është kriolipoliza 360° e përshtatshme për ju?

Jeni aktiv.Ju ushqeheni shëndetshëm.Por nëse keni ende zona me yndyrë kokëfortë që nuk do të largohen, mund të jetë koha për të marrë në konsideratë makinën e kriolipolizës për ngrirjen e yndyrës 360°.
Ngadalësimi i akumulimit të yndyrës kokëfortë.
Indi dhjamor i kristalit shpërbëhet dhe metabolizohet nga trupi.
Trashësia e çdo yndyre të mbetur zvogëlohet, duke kontribuar në një fizik më të hollë.
Pacientët mund të presin të shohin një rënie të dukshme të yndyrës së trupit në dy deri në katër muaj.Trajtimet ndihmojnë në formësimin dhe hollimin e trupit, si dhe në shtrëngimin e lëkurës së lirshme.
Është projektuar posaçërisht për ata me stile jetese aktive, në formë dhe të shëndetshme, të cilët kërkojnë rregullime të vogla që dieta dhe stërvitja nuk do t'i përmirësojnë.

Funksionet kryesore të kriolipolizës 360°

1) Dobimi i trupit, Riformësimi i linjës së trupit
2).Heqja e celulitit
3).Heqja e yndyrës së lokalizuar
4).Limfa e drenazhuar
5).Trëngimi i lëkurës
6) Lehtësim i dhimbjes për relaksim
7) Përmirësimi i qarkullimit të gjakut
8). Kombinoni kriolipolizën, trajtimin e kavitacionit me RF për të rritur efektin dobësues të pajisjeve të bukurisë

Makina për ngrirjen e yndyrës Winkonlaser ka funksione unike:
360 Kriolipoliza e mjekrës
Trajtim inovativ Cryolipolysis 360° për reduktimin e yndyrës në mjekër.
Ngrirja e yndyrës me kriolipolizë është një teknikë e njohur, e provuar klinikisht për reduktimin e yndyrës.Aplikimi më i zakonshëm i tij është barku, por të njëjtat parime efektive mund të aplikohen edhe për mjekrën e dyfishtë dhe mjekrën me yndyrë të padëshiruar.
Teknologjitë ekzistuese ishin në gjendje të ngrinin mjekrën vetëm nga dy anët, kjo është arsyeja pse ne zhvilluam aplikuesin e ngrirjes së mjekrës 360°, për të siguruar një ngrirje të qëndrueshme nga të gjitha këndet.

Kriolipoliza 360° Përparësi të tjera

1. Teknologji jokirurgjikale
2. Teknologjia e kriolipolizës është e avancuar se teknologjia kirurgjikale Lipo
3. Teknika më e re për të humbur peshë redukton 26% yndyrë në zonën e trajtimit
4. Teknika e re është më e avancuar se RF dhe tejzanor.
5. Eliminoni yndyrën e trupit pjesë pas pjesë ku dëshironi të reduktoni


Koha e postimit: Qershor-28-2022