page_banner

Вести

Машина за криолиполиза 360°

(Опис на краток преглед) Криолиполизата, позната и како замрзнување маснотии, е нова неинвазивна метода која нежно и ефикасно ги намалува мастите во целните области на телото, што резултира со значително губење на маснотии во третираната област.

Машина за криолиполиза 360°1
Машина за криолиполиза 360°2

Што е машина за криолиполиза 360°?

Криолиполизата, позната и како замрзнување маснотии, е нова неинвазивна метода која нежно и ефикасно ги намалува мастите во целните области на телото, што резултира со значително губење на маснотии во третираната област.
Машината за криолиполиза на Winkonlaser нуди технологија за замрзнување маснотии 360° за побрзо губење на тежината и пократко време на третман.Четири рачки работат истовремено со 12 безбедносни детектори, а 30 антифриз филмови се даваат со машината бесплатно за да се спречат изгореници.Секоја машина има четири рачки со различна големина, секоја со режими за загревање и ладење и функции за масажа.
Наречена е технологија за ладење 360° бидејќи рачката ја замрзнува областа за лекување и опкружува за посеопфатно искуство за замрзнување маснотии., елиминирање на масните клетки и намалување на несаканите маснотии преку постепен процес кој не им штети на околните ткива, контактното ладење на површината на Телефонот ја регулира температурата на кожата, ја заштитува фината дермална структура, додека ја зацврстува кожата постигнува брзи резултати на извајување на телото!

Дали ви одговара 360° криолиполизата?

Активен си.Се храните здраво.Но, ако сè уште имате области со тврдоглави маснотии кои нема да исчезнат, можеби е време да размислите за машината за криолиполиза за замрзнување маснотии 360°.
Забавување на акумулацијата на тврдоглави масти.
Кристалното масно ткиво се разградува и метаболизира во телото.
Дебелината на преостанатата маснотија е намалена, што придонесува за потенок телесно тело.
Пациентите може да очекуваат забележително намалување на телесните масти за два до четири месеци.Третманите помагаат за обликување и слабеење на телото, како и за затегнување на опуштената кожа.
Специјално е дизајниран за оние со активен, фит и здрав начин на живот кои бараат мали корекции што исхраната и вежбањето нема да ги подобрат.

Главни функции на 360° криолиполиза

1) Слабеење на телото, Преобликување на линијата на телото
2).Отстранување на целулитот
3) Локализирано отстранување на маснотии
4) Лимфна дренажа
5).Затегнување на кожата
6).Олеснување на болката за релаксација
7) Подобрување на циркулацијата на крвта
8) Комбинирајте криолиполиза, третман со кавитација со RF за да го подобрите ефектот на слабеење на опремата за убавина

Машината за замрзнување масти Winkonlaser има уникатни функции:
360 Криолиполиза на брадата
Иновативен 360° Cryolipolysis третман за намалување на маснотиите на брадата.
Замрзнувањето маснотии со криолиполиза е добро позната, клинички докажана техника за намалување на маснотиите.Нејзината најчеста примена е абдоменот, но истите ефективни принципи може да се применат и на двојни бради и бради со несакани маснотии.
Постоечките технологии можеа да ја замрзнат брадата само од две страни, поради што го развивме апликаторот за замрзнување на брадата од 360°, за да обезбеди постојано замрзнување од сите агли.

360° Криолиполиза Други Предности

1. Нехируршка технологија
2. Технологијата на криолиполиза напредна од хируршката технологија Липо
3. Најновите технички за слабеење намалуваат 26% маснотии во областа за лекување
4. Новиот технички е понапреден од RF и ултразвукот.
5. Елиминирајте ги телесните масти дел по дел каде сакате да ги намалите


Време на објавување: 28.06.2022